- Виробник: Плато
Дзвоніть: +38 (068) 977-55-40
Переваги PLATO ІзомІкс:
- спеціальні добавки та дрібний наповнювач надають розчину додаткову пластичність — його легко викладати навіть новичкам;
- в'язкість матеріалу дозволяє формувати надійне зчеплення з основою;
- штукатурка після висихання не пилить та не мажеться, має значні характеристики міцності.
Сфера застосування:
PLATO Ізомікс — штукатурка високої якості, яка використовується для вирівнювання поверхонь з цегли, бетону, пінобетону всередині приміщення.
Спосіб застосування:
У чисту широку ємкість насипаємо відміряну кількість штукатурки, вливаємо воду і даємо постояти 3-5 хв. Потім ретельно перемішуємо будівельним міксером або дрилем до однорідної маси. Суміш готова до використання протягом 60 хв.
Замішування розчину
Особливості застосування
Максимально допустима товщина шару, яку можна нанести за один раз — 40 мм. Для вирівнювання великих перекосів рекомендується використовувати разом з металевими маркерами. Застосовується у приміщеннях, відносна вологість яких під час експлуатації не перевищує 60%.
Не дивлячись на те що PLATO Ізомікс використовується у якості стартової штукатурки, її можна використовувати декількома способами, як декоративну:
Попереднє вирівнювання за допомогою правила
Вологе затирання - після часткового висихання нанесеної штукатурки її зволожують за допомогою розпилювача та затирають вологим шпателем до отримання блискучої гладкої поверхні.
Формування рельєфних поверхонь:
За допомогою шпателя на поверхні був сформований рельєф
Використання поліетиленової плівки для формування рельєфу на стіні
Витрата води (л/кг сухої суміші) | 0.6-0.65 |
Витрата сухої суміші (кг/м2/мм) | 0.85 |
Колір | білий |
Призначення | для створення високоякісних плоских рівних поверхонь стін та стель |
Примітка | для внутрішніх робіт |
Склад | суміш на основі гіпсу з підвищеним вмістом перліту |
Спосіб нанесення | ручний |
Температура застосування | від +5°C до +30°C |
Товщина шару (мм) | 5-30 |
Час висихання | твердне через 180 хв |
Час придатності розчинної суміші | 60 хв |